петък, 12 юли 2013 г.

Агония



                            ЕДНА  ТЪЙ  ДЪЛГА  АГОНИЯ!

  Че това е агония, се вижда от всички. И както всяка агония, тя ще има своя край. Българската “социалистическа” партия изживява последните си дни. Нейните скъпо платени администратори, оказали се на върха на държавата по някакъв непонятен за гражданина начин, министри, парламентаристи,   помагачи от  чужд произход и  праисторически отломки -  вече се задъхват, пелтечат, ръкомахат истерично- те плуват в празно пространство, чувствуват, че пеят своята лебедова песен. Нейният главнокомандващ   Станишев всячески се мъчи да им дава кураж,  ласкае ги, преследва отмъстително  общите им  врагове, представяйки ги  като закононарушители, припомня  “великата” си  стогодишна история- но усилията му само предизвикват още повече отврат  и омраза.
  Преди няколко дни този същият председател на партията има наглоста да заяви: “Българската социалистическа партия е ДЪЛБОКО МОРАЛНА партия!!”
Косите ми настръхват, като си спомня как “дълбоко морално” пребиваха с тояги лагерниците в Ловеч и Белене и как за един беззлобен виц те дамгосваха като враг. А предишните престъпления в продължение на десетки години? Ами  атентата в Св. Неделя, Септемврийското възстание, Народният съд? Все високо-морални деяния! Дали Стнишев не знае историята на своята партия? О, той я знае много добре, но за него МОРАЛ означава само онова, което е полезно за неговата партия. Така го е учил Ленин, така са го учили неговите руски учители.
   Но днес вече идва краят. След 122 години лъжи, престъпления и погроми, българският народ разбра, че тази партия е нанесла само вреди на България и е крайно време да слезе от историческата сцена. Следващите избори, дали след месец или година,  ще бъдат смъртоносният удар, който тази червена ламя  ще  претърпи  и не ще  може повече да се съвземе. Амин.
  12.07.2013                                                                            Павел Ангелов-Пулиев   

Няма коментари:

Публикуване на коментар